Cryptocurrency

De wereld van de cryptocurrency begint steeds meer een rol te spelen in het dagelijks leven, echter is er nog lang geen sprake van een zogeheten adoptie van deze digitale munten. De normale mens heeft dan ook geen idee wat ze doen en wat je er eigenlijk mee kunt. De vraag is dan ook wanneer crypto wel echt bekend wordt bij het grote publiek. Als je hier ook benieuwd naar bent naar het antwoord op deze vraag dan raden wij aan om snel door te lezen!

Sceptische media vormen een beeld

Over het algemeen zien we dat de media nog niet echt inhaakt op de crypto munten. Je ziet alleen een artikel in de krant als de Bitcoin met een vaart omhoog en omlaag gaat, je ziet echter niet alle ontwikkelingen die daar aan vooraf gaan. Dit is natuurlijk zonde, hierdoor komen maar weinig mensen achter de functie van de munt.  Zo blijkt dat er een hoop mensen zijn die de munt alleen zien als een soort waarde object, net als goud bijvoorbeeld. Zij zien echter niet in dat de Bitcoin als voorbeeld een super eenvoudige manier is om te betalen. Lage transactiekosten en een snel overboekingsproces, dit maakt de munt uniek. Maar doordat de kranten juist dit nu niet laten zien duurt het wel even voordat ook de massa achter de munt gaat staan. Het is dan ook tijd dat er een verandering plaatsvindt, als er grote ontwikkelingen plaatsvinden op de cryptomarkt dan zou dit vaker in het nieuws terug te vinden mogen zijn.

Gesloten gemeenschap

Daar komt ook nog bij dat de crypto gemeenschap over het algemeen vrij gesloten is. Zij zitten veelal op de internet forums en dergelijke, hier zit de normale persoon niet zo snel op. Dit maakt het voor het grote publiek lastig om in te zien hoe zij bijvoorbeeld ook de crypto munten kunnen kopen. Zij hebben nog nooit van een Bitcoin wallet gehoord, laat staan van een handels exchange. Door juist naar adoptie te streven zal het voor een hoop mensen ook mogelijk worden om deel uit te maken van de crypto gemeenschap. Hierdoor zal er een hoop geld op de markt komen, dit komt vervolgens weer terecht bij de ontwikkelaars. Zij kunnen dit kapitaal goed gebruiken om de munt nog beter, sneller en sterker te maken dan voorheen.

Gelukkig zien we steeds meer beweging naar een maatschappij waarin ook de crypto een belangrijke rol zal gaan spelen. Bij Bitflex.nl helpen wij hier aan mee door jou een eenvoudig overzicht te geven van de beste en meest bekende crypto handelsexchanges die je maar kunt vinden. Op die manier kan ook de normale burger deze munten kopen, zonder dat je een hoop technische kennis nodig hebt. Wil de Bitcoin, en de andere munten natuurlijk, écht doorbreken dan zal adoptie toch echt nodig zijn.

Laat een Reactie achter