[Tone Vays] is van mening dat het handelen in Bitcoin (BTC) voor $ 2.800 niet eng is, zolang het gebeurt voordat de blokbeloning halverwege mei wordt gehalveerd. In de laatste editie van zijn [Trading Bitcoin] YouTube-serie op 18 maart zei de gevierde handelaar dat hij vanaf nu een bodem zoekt voor BTC / USD van $ 2.000.

“Sterker nog, ik anticipeerde er altijd op voor de halvering – dus het komt er, ook al is het een paar weken voor de halvering, ik voel mij er prima bij.”

Vorige week riep Vays op dat [Bitcoin] onder de $ 5.000 terugkeerde nadat het kort herstelde na de epische dagelijkse [verliezen] van woensdag, die op een gegeven moment 60% bedroegen. Vervolgens zei hij dat niveaus van $ 2.800 praktisch de voltooiing vertegenwoordigen van een verwachte daling van 80% ten opzichte van de hoogtepunten van 2019 van ongeveer $ 13.800. Het laagste punt van vorige week van $ 3700, voegde hij er niettemin aan toe, was waarschijnlijk ‘dichtbij genoeg’.

“Waar Bitcoin voor is gebouwd”

Vays is niet de enige. Volgens statisticus Willy Woo staat Bitcoin in de rij voor verliezen voordat er een grote vergelding op de markt komt. ‘Dump then moon. We zijn op dit moment in veiligheid, BTC zoekt naar een bodem ”, twitterde hij woensdag.

‘Maar weet dat als de bodem eenmaal is bereikt, er een sterke bullish druk op komst is. Het is deze economische omgeving in de komende jaren waarvoor Bitcoin is gebouwd. ”

Ondertussen, meldde Cointelegraph reported, is de huidige theorie rond de halvering gericht op de winstgevendheid van mijnwerkers. De verliezen van Bitcoin hebben waarschijnlijk kleinere mijnwerkers verdreven, aangezien de productiekosten momenteel enkele duizenden dollars hoger zijn dan de spotprijs. Als zodanig zullen grote spelers, zoals die die hardware produceren, de speling kunnen oppikken en meer kunnen claimen in blokbeloningen, waardoor de impact van het aanbod dat in mei met 50% daalt, wordt opgevangen.

Laat een Reactie achter